muskel kramp ?


Idag mår jag mycket bättre pshykiskt men absolut inte fysiskt..

Inatt kunde jag inte sova, hade ont i hela kroppen. Jag låg bara och vände o vred på mej i flera timmar, det gjorde så ont ! Tror det var något fel på musklerna.. eller jag vetifan. :S
Pommesen förstörde min hals igår, hatar att kräkas pommes. Det blir så klumpigt och äckligt.. usch. Har fortfarande ont i halsen och funderar starkt på att klippa av mina långa fina naglar.. Tror jag rev sönder halsen, jaja vad gör man såhär efteråt ? Ångrar sej ofcourse...

Idag har jag druckit te för att lindra min hals, har ifs inte funkat speciellt bra. Åt även en macka och fick magont, tog också ett tag att få i mej den.. det tar emot i hela kroppen. Men jag kräktes iaf inte upp den och det är sjukt bra !

Måste verkligen bli av med mia, vill inte spy mer.
Vill inte känna det här behovet av att spy, vill bara bli smal igen.

- 10 kilo, tack

 

 

Diät-Ticker - Sichtbar abnehmen


äckel


Jag tänkte unna mej en macka... men det slutade i fler mackor och ångest, självklart sedan ett besök på toan.

Mår verkligen dåligt idag.


Vägde mej igen och hade gått upp 2 hg.. Ångest och ångest och mcdonalds och spyor igen.
Ännu mer ångest och ett hg upp till.

Usch jag hatar mej själv, gör allt fel och är äcklig o fet !


Sitter här och gråter.. Shit jag hatar allt och alla !

Lämna mej ifred jag vet att allt jag gör blir fel.........

oh my god


Har gått ner ännu mer ! Åh jag är så glad för det.

Först när jag ställde mej på vågen idag stod det; 48.9 och jag tänkte "nej det kan inte stämma.." Så jag drack ett glas vatten och 2 koppar kaffe. Efter ett tag ställde jag mej på vågen igen, 49.2. Jag lovar jag ställde mej på vågen 10 ggr innan jag insåg att jag faktiskt har gått ner ! :)  

lala 49.2 kg

sömnlös


Kan inte sova normalt, inte som ni många andra.
Jag måste skaffa mej vanor !

Vill ni veta varför jag inte kan sova ?

Förut besökte jag toaletten med mia, och tro de eller ej men det hände igen. Gosh jag ångrar det ! Denna gång började det med en damsugare. Jag tänkte mej inte för, jag tänkte inte alls ! Två och en halv damsugare och en halvkopp choklad, toan direkt.

Usch... Jag kommer vara fet imorgon !



min fiende


Satt från klockan halv nio till halv tolv ikväll och blev bara mer och mer sugen på mat.. Tänkte hela tiden att jag skulle stå emot och bara ta en kopp te, men de funkade inte. Dessperat som jag var ringde jag en kompis och fråga om skjuts till statoil.. 

M a t !

Åt som helvetet själv. 3 mackor med ett tjockt täcke smör, 1 fransk hotdog med ketchup o vitlöksdressing, 4 damsugare, 1 risirutti, 1 glas mjölk, 1 glas cola och 1 glas vatten.. Det tog mej 20 hela minuter att tugga och svälja allt.

Magen värkte som fan så jag gick sakta o säkert till toan, lyfte locket och tänkte "ska jag verkligen ?" mer än så hann jag inte tänka förns en mer logisk tanke kom upp "FET !"

Efter mitt besök med mia kände jag mej så äcklig och fet, vågade inte väga mej..
Måste ha gått upp flera kilon efter den maten ifall jag inte fått upp allt... Fick ja upp allt ? Ångest.

Satt i en timme innan jag vågade mej tillbaka till toan, ställde mej sakta på vågen och försökte på något sätt tänka mej smal (haha jag vet det är sjukt, men kändes så). Kollade på siffrorna och tappade hakan. Jag var nästan säker på att jag skulle gått upp något hekto, MEN nej ! Fatta hur glad jag blev.
Displayen visade prick 50.0, exakt samma som i morse !

Jag hatar dej mia, men just nu överväger gladheten för att jag inte gått upp ett hekto idag.

RSS 2.0